Sloopwerk
Door Joost de Vries

Slopen is niet zo maar ‘even wat’. Goed sloopwerk is zorgvuldig voorbereid en verantwoord uitgevoerd werk. Hierbij worden sloopmaterialen nauwkeurig gesorteerd en gescheiden afgevoerd met als doel zo veel mogelijk materiaal te recyclen. Joost de Vries Grond- en Sloopwerken B.V. uit Maarheeze heeft kwaliteit, zorgvuldigheid en een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Uw wensen als klant staan bij ons centraal. Onze jarenlange ervaring in sloopwerk maakt dat u voor kleine en grote sloopwerkzaamheden bij ons aan het juiste adres bent!

Waarom kiezen voor Joost de Vries bij sloopwerk?

Sloopwerk is er in uiteenlopende soorten en maten. Of het nu gaat om een compleet huis slopen, een gebouw slopen of een betonvloer slopen, met onze expertise in sloopwerken kunnen wij elke opdracht (van groot tot klein) professioneel en probleemloos uitvoeren. Ons doel is dat u er verder zo min mogelijk omkijken naar heeft. We nemen het sloopwerk vooraf zo goed mogelijk met u door waardoor de kans op verrassingen of problemen achteraf minimaal zijn. Vervolgens nemen we het slooptraject van A tot Z uit handen. Rondom sloopwerk gelden allerlei normen en regels die betrekking hebben op veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen wij deze regelgeving van binnen en buiten. Onze vakmensen weten dankzij hun jarenlange ervaring waar ze mee bezig zijn waardoor het sloopwerk grondig en zorgvuldig door ons wordt uitgevoerd.

Korte lijnen tijdens het sloopwerk

Tijdens het slopen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor vragen en opmerkingen. Of je een kleine of grote sloopklus hebt maakt voor ons geen verschil: wij slopen huizen en complete gebouwen, schuren en stallen maar verwijderen bijvoorbeeld ook een bestaande vloer in uw huis. Je kunt Joost de Vries dus voor uiteenlopend sloopwerk inzetten. Of u nu een particulier bent, een bedrijf hebt of van een overheidsorganisatie deel uitmaakt, wij gaan graag en goed met uw sloopwerk aan de gang. Joost de Vries garandeert een soepel proces tijdens het sloopwerk met een veilige werkwijze en een verantwoorde afvoer van het bouwafval. Vanaf de voorbereiding tot en met alle zorg ná de sloop, zorgt Joost de Vries voor een goed georganiseerde aanpak.

De sloopwerkzaamheden die wij bieden:

> Slopen van huizen, stallen en gebouwen
> Slopen van aanbouwen
> Slopen in beperkte ruimtes (bijvoorbeeld het verwijderen van een bestaande vloer in uw woonhuis)
> Kapot boren van (beton)vloeren 

Joost de Vries verricht duurzaam sloopwerk met oog voor het milieu

Wij streven er naar om zo veel mogelijk circulair te slopen. Dat houdt onder andere in dat we vrijgekomen materialen waar mogelijk tijdens het slopen worden gesorteerd zodat deze gescheiden afgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan zo veel mogelijk bouwafval weer worden hergebruikt. Het behoeft geen betoog dat deze aanpak beter is voor het milieu en bovendien kostenbesparend is.

Ook het leefmilieu wordt niet vergeten. Tijdens elk sloopproject is het beperken van overlast onze prioriteit. Met name zaken als stof en geluid zijn onvermijdelijk tijdens het slopen. Maar denk ook aan risico’s op schade in de directe omgeving van het sloopwerk. U kunt er op rekenen dat ons sloopteam er alles aan doet om de omgeving zo min mogelijk overlast tijdens de sloop te laten ervaren. Met de juiste methodiek (denk hierbij aan stofafzuiging) en het juiste gereedschap (zoals geluidsarme brekers) beperken we overlast tot een minimum. En dankzij precisiesloop voorkomen we schade aan omliggende gebouwen. Zo voorkomen we klachten uit de omgeving.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald sloopwerk? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken. Neem contact met ons op via  06 – 53 54 37 82 of per mail  info@joostdevriesgrondwerk.nl.