Nieuw
Grondzeef GREMAC E2+

Bij Joost de Vries Grond- en Sloopwerken B.V. hebben we een nieuwe trommelzeef toegevoegd aan ons materieel: de Grondzeef GREMAC E2+. Deze trommelzeef is ideaal voor het zeven van kleinere partijen grond of zand.

Compact en gemakkelijk verplaatsbaar

De GREMAC E2+ trommelzeef weegt slechts 3500 kg, wat hem eenvoudig te verplaatsen maakt. Dankzij zijn compacte formaat kan hij gemakkelijk achter een bus worden vervoerd. Dit maakt de zeef uiterst flexibel inzetbaar op diverse locaties.

Lage laadhoogte

Een van de grootste voordelen van deze trommelzeef is de lage laadhoogte van slechts 1,95 meter. Hierdoor kan hij zonder problemen worden geladen met een midigraver, miniloader of een mobiele kraan. Deze eigenschap zorgt ervoor dat het laadproces snel en efficiënt verloopt.

Diverse zeef fracties en hoge capaciteit

De GREMAC E2+ is uitgerust met verschillende zeef fracties van 10, 20, 30 en 40 mm, wat hem geschikt maakt voor uiteenlopende toepassingen. De capaciteit van de zeef bedraagt ongeveer 30 m³ per uur, afhankelijk van het te zeven product. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw zeefwerkzaamheden snel en effectief worden uitgevoerd.

Flexibele aandrijving

Deze trommelzeef kan zowel op krachtstroom als met een dieselaggregaat draaien, wat hem zeer flexibel maakt in gebruik. Of u nu op een locatie werkt met of zonder elektriciteitsaansluiting, de GREMAC E2+ biedt altijd een oplossing.

Verhuur optie

Naast het gebruik binnen ons eigen bedrijf, bieden wij de GREMAC E2+ trommelzeef ook te huur aan zonder machinist. Dit geeft u de mogelijkheid om deze veelzijdige machine in te zetten voor uw eigen projecten. Voor meer informatie over de verhuur of specificaties van deze machine, neem gerust contact met ons op!