Nieuw
Roterende betonvergruizer

Vandaag hebben we bij Joost de Vries Grond- en Sloopwerken B.V. een nieuwe roterende betonvergruizer in ontvangst genomen. Deze Verachtert vergruizer beschikt over een indrukwekkende druk van 75 ton en een eigen gewicht van 2000 kg.

Ideaal voor sloopwerkzaamheden

De nieuwe betonvergruizer is perfect voor het kapot maken van betonnen wanden en dekken. Met zijn enorme kracht kan hij snel en efficiënt grote stukken beton vergruizen, wat het sloopproces aanzienlijk versnelt. Dit maakt hem een onmisbaar hulpmiddel voor onze meest uitdagende sloopprojecten.

Verbeterde efficiëntie en veiligheid

Dankzij de roterende functie van de betonvergruizer kunnen we betonstructuren vanuit verschillende hoeken benaderen en vergruizen. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar ook de veiligheid op de werkplek. De machine is ontworpen om zwaar en intensief gebruik te weerstaan, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Uitgebreide toepassingsmogelijkheden

Met deze nieuwe aanwinst kunnen we een breed scala aan sloopwerkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om het neerhalen van oude gebouwen, het verwijderen van betonnen funderingen of het vergruizen van massieve betonnen structuren, de Verachtert betonvergruizer biedt de kracht en precisie die nodig zijn om de klus te klaren.

Investering in kwaliteit

Bij Joost de Vries Grond- en Sloopwerken B.V. investeren we continu in de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om onze klanten de beste service te bieden.