Grondverzet
Door Joost de Vries

Woningbouw, fabriek- of hallenbouw start met een grondige voorbereiding. Joost de Vries Grond & Sloopwerken B.V. uit Maarheeze verzorgt op professionele wijze het grondwerk of grondverzet ter voorbereiding van uw bouwplannen. Of het nu om kleine graafwerkzaamheden gaat of juist een groot bouwproject betreft, wij gaan met ons vakkundige personeel en moderne machinepark geen klus uit de weg.  Zo garandeert Joost de Vries hoogwaardig grondwerk en grondverzet waar u op kunt rekenen!

Joost de Vries heeft bewezen ervaring in grondwerk en grondverzet

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom staat uiteenlopende soorten grondwerk dikwijls aan de basis van een bouwproject. In dat geval kunt u op Joost de Vries Grond & Sloopwerken B.V. rekenen. Met 20 jaar ervaring in het grondverzet weten wij exacte waar we mee bezig zijn. Vandaag de dag zijn wij gegroeid naar een bedrijf met een compact team van ervaren medewerkers met een modern machinepark. Hierdoor kunnen we grondwerk- en grondverzetklussen in alle soorten en maten aannemen en succesvol uitvoeren. Doordat we flexibel zijn ingesteld, kunnen we snel reageren op vragen van de klant. Op die manier hebben we al vele projecten naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd!

Wat houdt grondverzet precies in?

Het doel van alle grondverzet werkzaamheden is om een bepaald terrein of een specifieke oppervlakte op professionele wijze bouwrijp te maken. Wanneer er een nieuwe bedrijfshal, woning of kantoorpand op een bepaalde plek wordt gebouwd, is het vanzelfsprekend dat er eerst een egaal terrein dat over de juiste hoogte beschikt wordt gerealiseerd voordat de bouwwerkzaamheden kunnen starten. Aangezien dit praktisch nooit het geval is, is grondverzet een goede voorbereiding van de bouw die door Grondverzet van Joost de Vries op vakkundige wijze wordt uitgevoerd in. Bij het grondverzet of grondwerk komt nogal wat kijken. Om de beoogde plannen van de opdrachtgever te realiseren, moet de overtollige grond worden afgevoerd en dient het terrein te worden geëgaliseerd. Vanzelfsprekend vinden al onze grondverzet werkzaamheden op veilige en verantwoorde wijze plaats. Onze medewerkers hebben het VCA-keurmerk en maken bij de werkzaamheden gebruik van een modern machinepark. Zo garanderen wij maximale kwaliteit en maximale tevredenheid bij onze opdrachtgevers.

Grondverzet voor grote en kleine klussen

De succesvolle realisatie van grondwerk of grondverzet is niet zo vanzelfsprekend als het wellicht op het eerste gezicht lijkt. Factoren als ervaring en het gebruik van de juiste machines spelen een grote rol. De medewerkers van Joost de Vries hebben om die reden allemaal een speciale opleiding gevolgd waardoor ze een uitstekende kennis van zaken hebben. In combinatie met de vaak jarenlange ervaring zorgt dit er voor dat we onze opdrachten altijd in een zo kort mogelijke tijd weten te realiseren. Bovendien kunnen we snel schakelen met de opdrachtgever en inspelen op vragen als daar behoefte aan is. De vakmensen van ons bedrijf beschikken over een grote mate van inzicht waardoor ze altijd kwalitatief goed werk afleveren dat geheel in lijn zal liggen met uw verwachtingen. Tel daar de bij grondverzet zo belangrijke grote nauwkeurigheid van onze medewerkers bij op en u heeft met ons de zekerheid de juiste keuze te hebben gemaakt. Bent u van plan om grondwerk uit te besteden?  Joost de Vries Grond & Sloopwerken B.V.  wil u daarbij beslist van dienst zijn!

Het professionele machinepark van Joost de Vries klaart elke grondverzet klus

Geen grondverzetopdracht is hetzelfde. Daarom bekijken wij per opdracht welke machines het beste kunnen worden ingezet. Wij beschikken over een groot en modern machinepark waarmee we elke klus zo efficiënt en goed mogelijk kunnen aanpakken. Van minigravers tot rupskraan en van een container wagen tot een mobiele kraan, elk project van groot tot klein wordt door ons geheel naar uw wens afgerond. Het machinepark van Joost de Vries bestaat is daarnaast optimaal toegerust voor het gebruik van hoogwaardige specialistische uitrustingsstukken: van kantel- en puinbakken tot bananenbakken, en van schuifborden tot een dieplepelbak. Zo bieden wij  voor elk grondverzet- en grondwerk de juiste machine met de juiste toebehoor.

Wij beschikken over de volgende machines:

> Minigravers van 1 tot 3,5 ton
> Mobiele kraan 18 ton
> Tractor met gronddumper voor zand en grond
> Rupskraan 22 ton
> Mini loaders (levelerbord)
> Grote loader
> Rupsdumper
> Container vrachtwagen
> Zandwagen

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering van een bepaald project? Wij geven u heel graag een passend advies of komen ter plekke de situatie bespreken. Neem contact met ons op via  06 – 53 54 37 82 of per mail  info@joostdevriesgrondwerk.nl.